Bruiloften & Feesten

U zoekt een unieke locatie midden in de duinen en omringd door de prachtige natuur van Voorne voor een bruiloft of feest? Welkom in Restaurant Aan Zee in Oostvoorne!

Onze duurzame accommodatie leent zich perfect voor bruiloften en feesten in Oostvoorne! Restaurant Aan Zee in Oostvoorne is officiële trouwlocatie. Met plezier ontvangen wij het bruidspaar ook voor de officiële ceremonie. Zo is het mogelijk om zowel de ceremonie, als het diner, receptie en feest op één locatie te organiseren. Het gebouw en de schitterende omgeving van duinen en stranden leent zich uitstekend voor een mooie bruidsreportage.

U kunt bij Restaurant Aan Zee terecht met groepen tot maximaal 200 personen in receptieopstelling en groepen tot 175 personen voor een feestavond. Diners tot 100 personen zijn mogelijk. U kunt daarbij kiezen voor een uitgeserveerd menu of voor een diner in buffetvorm. 

Bij Restaurant Aan Zee wordt op hout gekookt en gegrild, dus zonder grote energieverslindende ovens. Dit resulteert wel in een langere doorlooptijd voor grotere groepen.

Graag verwelkomen wij u voor een geweldig feest en/of unieke bruiloft!

Informatie bruiloften & feesten