Home

Restaurant Aan Zee Oostvoorne is vanaf vrijdag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur voor lunch en diner. Schijnt de zon op maandag of dinsdag tussen april en september? Dan zijn wij geopend van 11.00 - 16.00 uur met een aangepaste lunchkaart. Carpe Diem!

Een duurzaam restaurant in de duinen van Oostvoorne, waar wij u graag ontvangen om in de prachtige natuur te genieten van uitstekende gerechten bestaande uit dagelijks verse producten, die op ambachtelijke wijze in onze keuken zijn klaargemaakt.  Natuurlijk bent u ook welkom voor een kopje koffie met vers bereide taart, een drankje, of een goed glas wijn waarbij onze eigengemaakte tapas heerlijk smaken. Gewoon even lekker weg dromen bij de open haard of bij mooi weer op het terras kan natuurlijk ook!

Wij bieden u uitstekende faciliteiten voor de organisatie van bruiloften, feesten of zakelijke bijeenkomsten bij deze unieke locatie midden in de duinen van Oostvoorne. Nieuwsgierig naar het uitzicht? Kijk op onze webcam!
 
Een bezoek aan Aan Zee Oostvoorne is een ware belevenis. Op de uitkijktoren heeft u een adembenemend uitzicht en zorgt de sfeer en stijl van het geheel voor bijzondere ervaringen. 

Graag ontvangen wij u als onze gast bij Restaurant Aan Zee Oostvoorne! Reserveer direct online!

 



Aanzeeoostvoorne
Aanzeeoostvoorne