Nieuws / Blog

Vrijdag 9 december gaan we open!

Nieuws / Blog >>
De laatste plankjes binnen zitten er tegenaan. Alle hoekjes zijn afgewerkt en afgetimmerd. Aan de buitenzijde van het pand moet nog wel wat timmerwerk gedaan worden maar dit zijn ook echt de laatste stukjes. De vlonders op het dak, waarvan  we straks zo de uitkijktoren op kunnen lopen, liggen er ook in. De infopanelen staan klaar om bevestigd te gaan worden. Hoog in de toren is ook een webcam geïnstalleerd. Via deze webcam kan je via de site van Aan Zee straks vanuit je luie stoel het hele strand van Oostvoorne, de Slikken van Voorne, de Maasvlakte en het Oostvoornse meer bewonderen door zelf de camera te besturen.

Binnen glimt de vloer en alles is al lekker schoon. De meubeltjes staan binnen en de lampenkapjes zijn volgens tekening allemaal opgehangen. De koks zijn lekker aan het koken en de koelingen zijn gevuld. De wijnen en de bieren staan onder de tap en de sinaasappeltjes staan klaar om geperst te worden. De openhaard hangt/staat ook te schitteren. Mooi in de basis achthoek van het binnenste van de toren is de enorme kap opgehangen. Alleen de Ledspots binnen in de toren, zodat je vanaf de bank omhoogkijkend de schitterende constructie kan zien moeten nog worden aangesloten.

Buiten zijn de meeste paden al aangelegd en deze worden mooi omrand door de schitterende verlichtingsarmaturen welke door Henk Hoogenboom zelf zijn uitgedacht en in elkaar geschroefd. Wel opvallend is dat door het verplichte groene licht de uitstraling van de verlichting niet zo hoog is maar het past zo wel prima in de omgeving. Een groot gedeelte van de 20.000 helmgrasplantjes is al aangeplant waardoor het net lijkt of het pand er al jaren staat.

Nu echt de laatste loodjes!  Vanaf vrijdag 9 december as.  is Paviljoen Aan Zee na 6 maanden keihard werken dan open. Door de grote inzet van alle vakmensen is het een prachtige locatie geworden om van te genieten. Kom ook en ervaar het zelf!

Laatst vernieuwd: 06/12/2011 om 12:45

Terug