Restaurant

Genieten van het uitzicht op de duinen, een gezellig praatje met elkaar en buiten spelende kinderen in de mooie natuur, scheppen een sfeer van zalige ontspanning. En.. in september 2023 wordt het nog meer genieten op ons compleet nieuwe terras! 

Bij de natuurlijke materialen, die voor de inrichting van het café en restaurant gebruikt zijn, voelt iedereen zich direct thuis. Een knusse hoek rondom de open haard biedt een riante gelegenheid om even lekker bij te komen met ’n kopje koffie, of om een apéritiefje te gebruiken voor het diner.

In het hart van het restaurant staan voor kleine en grote groepen ruime tafels klaar om met elkaar te genieten van de heerlijke ambachtelijke toebereide gerechten die uit de keuken komen. Restaurant Aan Zee is één open geheel en beschikt niet over aparte ruimtes. De grote ramen zorgen voor gezellig licht van buiten. 

Een grote bar neemt in de ruimte een opvallende plaats in. Van daaruit worden heerlijke koffiesoorten, mooie wijnen en een ruime keuze aan dranken geserveerd.

Menukaart Aan Zee 

Reserveren